Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kiwiglass

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 4 timmar 30 minuter
Skriv ut

Mycket godare än köpt glass!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och mosa kiwisarna och rör samman med äggulan, florsockret och citron.
  2. Vispa äggvitan till hårt skum i en bunke.
  3. Vispa grädden i en annan bunke.
  4. Rör försiktigt ner grädden och äggvitan i kiwimoset.
  5. Häll upp i en lämplig form och frys minst 4 timmar. Rör om i glassen ca en gång i halvtimmen tills glassen stelnat.
  6. Låt gärna glassen stå i kylen ca 30 min innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.