Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kiwiglass - en lättare variant

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 4 timmar 15 minuter
Skriv ut

Det här kan vara värt att prova.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggulor och fruktsocker. Skala och mosa kiwin.
  2. Blanda kiwin med det andra och rör till siste ned yoghurten.
  3. Låt stå i frysen minst 4 timmar. Rör om 2-4 gånger med jämna mellanrum under infrysningen för att minska iskristallerna.
  4. Låt tina en halvtimma i rumstemperatur innan servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • a-lie 20 oktober 2012

    God yoghurtglass som blir bra i glassmaskin.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.