Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banan- och kiwiglass

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Denna glassen är ganska hård, men VÄLDIGT god (enligt mig) och väldigt lätt ett göra också.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienserna i en bunke. Mixa alltsammans men en mixer stav (du kan också mixa i en mixer). Mixa tills det inte finns några klumpar kvar av någonting. Häll ner i ett glasspaket eller i en burk med lock. Sätt sedan ner i frysen under ungefär en natt (den måste vara djupfryst). När den är djupfryst så KAN du mixa den en gång till, men om du ska ha den i glassformar så är det bra att ha den hård.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.