Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Banan- och chokladmuffins

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 12-15 portioner
Skriv ut

Bananer i mindre bitar tillsammans med stora bitar av choklad. Fil i smeten gör dem extra saftiga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175º.
  2. Blanda de torra ingredienserna i en skål.
  3. Vispa ihop matfett, filmjölk, ägg och rör ner blandningen i skålen.
  4. Skär bananerna i mindre bitar och rör ner dessa tillsammans med chokladen i smeten.
  5. Fördela smeten i stora formar eller i smord muffinsplåt och grädda i mitten av ugnen ca 30 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • ninisen82 21 mars 2010

    Jättegoda o smidiga muffins! Fått bra betyg av alla som jag bjudit dom på! Tack för ett JÄTTEBRA recept på URGODA muffins!

  • luddelin0407 20 mars 2012

    Jättegoda muffins! Barnen älskade dom! Jag gjorde i små muffinsformar och det blev 40 stycken! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.