Blanda gelatinet med vattnet och låt det svälla ca 5 minuter.
Blanda äggvita och socker i en stor bunke. Lös upp gelatinet i det heta vattnet och blanda i det kalla. Häll lösningen över sockerblandningen. Vispa den kraftigt tills den är riktigt tjock. Det tar 20-25 minuter. (Bäst går det i en stor köksmaskin, typ Assistent. Det går också med en elvisp, men om den har körtid på max 10-15 minuter måste den vila ett tag efter halva visptiden.)
Skaka ihop strösslet i en plastpåse. Strö ett tunt lager i botten av en form (ca 20 x 30 cm). Bred ut massan i formen och släta till ytan. Strö över strössel så att ytan täcks.
Täck över formen och ställ den i kylen tills massan stelnat, 2-3 timmar.
Skär ut godiset i fyrkanter eller rundlar och lyft upp dem ur formen med en stekspade. Doppa eventuellt kanterna i strösslet.