Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokosrulltårta

 
Skriv ut

Garnera med grädde och bär så får du en liten tårta.

Ingredienser

Instruktioner

Ugn: 250 grader Vispa ägg och socker pösigt. Blanda potatismjöl, kakao och bakpulver och sikta ner det i smeten. Rör i kokos. Bred smeten i långpanna klädd med bakppapper. Grädda i 5 minuter. Stjälp upp kakan på sockrat papper och låt svalna. Rör ihop smör och florsocker. Rör i vaniljsocker, äggula och sylt. Bred krämen över kakan och rulla ihop. Garnera med grädde och hallon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.