Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Konjaksägg

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Det här blir de vuxnas eget godis till kaffestunden eller på påskbordet. Med en skvätt konjak får chokladtryffeln en smaskig smak med sting.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp grädde och matfett i en kastrull. Bryt sönder chokladen och blanda i. Tillsätt socker, vaniljsocker och kakao. Blanda i konjaken. Låt vila i kylskåp över natten.
  2. Forma tryffeln till ägg som doppas i kakao-sockerblandning.
  3. Förvara i kylskåp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.