Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Korv och potatiscurry

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Prova en variant av pyttipanna inspirerad av Indien. Gårdagens överblivna potatis blir perfekt att använda här.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna potatisen och skär korven i två cm stora bitar.
  2. Dela chilin på längden och skrapa bort kärnorna. Finhacka chili och lök.
  3. Fräs potatis, korv, lök, chili och senapsfrö i oljan, tillsätt resterande kryddor, rör runt och tillsätt 1 dl vatten.
  4. Småkoka några minuter. Smaka av med salt, socker och citronsaft
  5. Servera med ett gott bröd, lite sval lätt creme fraiche och en stor citronklyfta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.