Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Väldigt enkel kycklinggryta med få ingredienser. Maten är färdig när riset är kokt! Ett stort + är att barnen älskar det. Passar bra som bjudmat när man är många. Festligt med massa olika tillbehör!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingen i små bitar och fräs i smör. Pudra över curry och lägg sedan över i en gryta. Häll på mjölk och grädde och lägg i buljongtärning. Låt koka i 5-10 minuter. Smaka av och red med maizena.
  2. Servera med ris och de tillbehör som finns hemma eller som familjen tycker om!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.