Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinglåda birdie namnam...

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabbt å gott åter igen...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka den grillad kycklingen i små bitar.
  2. Koka riset i 0,5 l vatten med 1 hönsbuljong, 1 msk riven lök och 1 msk tomatpure. Lägg sedan riset i en ugnsform, med den hackade kycklingen ovanpå. Ställ in i ugnen i ca 10 minuter 200 grader.
  3. Blanda ihop creme fraiche majonäs riven ost och en lök smeta blandningen över kycklingen och ställ in i ugnen igen ca 10 min. KLART ATT NJUTA AV........

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.