Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott som bjudmat! Wok med asiatisk touch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i strimlor. Bryn den i wokpannan. Tillsätt wokgrönsakerna och fortsätt steka det tillsammans. Tillsätt curryn och salt och peppar och cocosmjölken. Blanda i den kinesiska sojan. Låt det koka i wokgrytan på svag värme i 25-20 minuter.
  2. Servera med kokt ris, gärna basmatiris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.