Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lammfärssoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Även gott med brytbröd till

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek lammfärsen i lite olja, tillsätt skivad purjo, hackad vitlök, spiskummin, paprikapulver, tomatpuré och lite cayennepeppar.
  2. Koka upp vatten i en kastrull med buljongtärningarna.
  3. Riv moroten och strimla vitkålen fint och blanda ner i lammfärsen. Låt fräsa någon minut medan du skalar och tärnar potatisarna. Ner med fräset och potatisarna i buljongen tillsammans med lagerbladen. Koka upp och låt puttra ca 25 minuter, smaka sen av med salt och peppar.
  4. När soppan är klar serveras den med en klick yoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.