Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lavendelmuffins

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Med fil eller yoghurt och honung. Ger 12 muffins i mediumstora formar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker poröst.
  2. Tillsätt fil, margarin och honung.
  3. Blanda alla torra ingredienser och sikta ner i äggsmeten. Rör ihop försiktigt, vispa inte.
  4. Fyll 12 mediumstora muffinsformar till drygt hälften och grädda dem i mitten av ugnen, 175º, i 15-20 minuter.
  5. Tips: Krossa lavendeln blandad med en aning strösocker i en mortel.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Skittles 17 juli 2009

    Hade hoppats på mer framträdande lavendelsmak och doft men de blev ändå goda. Fick ta apelsinskal istället för citron, kanske tog det över, jag vet inte. Mer lavendel i kanske? Tänker servera dem till helgens kalas och göra en enkel frosting och dekorera med torkade blommor och silverkulor. Goda!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.