Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxbullar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Egna laxbullar går inte att jämföra med köpta och speciellt de här med parmesan, parmaskinka, polenta, dinkelsikt och basilika.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär laxen i mindre bitar och lägg i en matberedare. Mixa laxfilén till grov färs. Lägg färsen i en skål och blanda ner parmesanost. Finhacka skinkan och blanda ner i laxsmeten. Tillsätt 1 ägg, basilika och salt. Blanda väl och rulla smeten till bollar.
  2. Vänd bollarna i mjöl och doppa dem i 1 uppvispat ägg innan de rullas i polenta. Hetta upp en stekpanna med olivolja. Lägg i bollarna och stek i några minuter runt om på medelvärme tills de är gyllenbruna.
  3. Servera med kokt potatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.