Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Penne med laxbullar i krämig tomatsås

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Enkelt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka löken och fräs den mjuk i olivolja, helst utan att den får för mycket färg. Tillsätt därefter vitlök, oregano och svartpeppar. Rör om och fräs i ca 5 minuter.
  2. Häll på vitvinsvinäger och krossad tomat, låt koka upp och sjuda i ca 20 minuter. Tillsätt hönsbuljong och grädde. Koka upp och red av med Maizena. Koka i ca 10 minuter.
  3. Tillsätt laxbullarna och smaka av med salt, svartpeppar och rivet citronskal. Koka pastan.
  4. Att servera till: Pizzasallad, tomatsallad eller en bladsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.