Denna jordgubbspaj har jag gjort många gånger, den är så underbart god. Man kan byta ut jordgubbarna mot andra bär det blir också jätte gott. Alla älskar den.
bjuranna30 juni 2008
Mycket god paj. Jag tycker den smakar bäst kylskåpskall. Degen gör jag som sockerkakssmet dvs vispa ägg och socker (1½ dl), smält smöret osv.
osita23 maj 2010
Kan inte få tag på gräddfil.......... är det Ok med avrunnen naturell yoghurt istället???
Eller är det bättre med Creme Fraiche?????????
Lindadjo30 oktober 2010
Precis den här pajen har jag tillagat otaligt antal gånger de senaste 15 åren! Så lätt att göra, så lätt att variera och under de 15 åren har jag aldrig träffat någon som inte älskat den. Det är en fantastiskt god paj som ju är både söt och syrlig i en perfekt kombination, så av mig får den högsta betyg!
fiiacarlsson8 januari 2011
Så himla god, fast jag använder två burkar inlagda mandariner istället för jordgubbar. Och så tog jag creme freiche för det va det enda som fanns laktosfritt i affären och det funka galet bra. MUMS
zvullo16 maj 2011
Hej Asa 69 !
sparade detta recept i min kokbok, då jag tyckte den verkade himla god...
skall prova det så fort jordgubbarna är klara... :)
maretstrom3 juni 2011
Vil minnas att ett liknande recept fanns i Allt om Mat för många år sen, då med lite vaniljsocker i smeten och röda vinbär, en favoritkaka hos oss. 10 % ig youghurt funkar, men allra bäst blir det faktiskt med 15%ig creme fraiche.
M
dammtuzz9 april 2013
Bakade den här pajen igår kväll! :) Dock med frysta jordgubbar som var det enda jag hade hemma och med creme fraiche. Min äldsta son bara älskade pajen och åt nog upp halva själv! :O Men vi andra i familjen tyckte den var jättegod vi också! :)
Denna jordgubbspaj har jag gjort många gånger, den är så underbart god. Man kan byta ut jordgubbarna mot andra bär det blir också jätte gott. Alla älskar den.
Mycket god paj. Jag tycker den smakar bäst kylskåpskall. Degen gör jag som sockerkakssmet dvs vispa ägg och socker (1½ dl), smält smöret osv.
Kan inte få tag på gräddfil.......... är det Ok med avrunnen naturell yoghurt istället??? Eller är det bättre med Creme Fraiche?????????
Precis den här pajen har jag tillagat otaligt antal gånger de senaste 15 åren! Så lätt att göra, så lätt att variera och under de 15 åren har jag aldrig träffat någon som inte älskat den. Det är en fantastiskt god paj som ju är både söt och syrlig i en perfekt kombination, så av mig får den högsta betyg!
Så himla god, fast jag använder två burkar inlagda mandariner istället för jordgubbar. Och så tog jag creme freiche för det va det enda som fanns laktosfritt i affären och det funka galet bra. MUMS
Hej Asa 69 ! sparade detta recept i min kokbok, då jag tyckte den verkade himla god... skall prova det så fort jordgubbarna är klara... :)
Vil minnas att ett liknande recept fanns i Allt om Mat för många år sen, då med lite vaniljsocker i smeten och röda vinbär, en favoritkaka hos oss. 10 % ig youghurt funkar, men allra bäst blir det faktiskt med 15%ig creme fraiche. M
Bakade den här pajen igår kväll! :) Dock med frysta jordgubbar som var det enda jag hade hemma och med creme fraiche. Min äldsta son bara älskade pajen och åt nog upp halva själv! :O Men vi andra i familjen tyckte den var jättegod vi också! :)