Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxröra & Löjrom i Tunnbrödskorgar

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Jättegod och vacker entrérätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fukta tunnbrödet ( i sil ) i ångan över kokande vatten, så att det blir mjukt och formbart. Placera varje bit över ett upp-och-nervänt glas, och tryck till över glaset så att det bildas en korg. Låt brödet hänga kvar tills det är hårt igen.
  2. Skär laxen i små, små bitar, och blanda med det hackade ägget och dillen.
  3. Rör ihop majonäs och creme fraiche. Smaksätt med peppar. Blanda ner laxröran.
  4. Lägg ett vackert salladsblad i brödskålen och fyll på med laxröran.
  5. Dekorera med en klick löj- eller stenbitsrom och en dillvippa.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.