Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Löjromsägg

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lyxvariant till påsk?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär/hugg av toppen på äggen. Spar skal. Häll äggulan och vitan i en skål och blanda med vispgrädde. Salta och peppra lätt.
  2. Värm smör i en kastrull på medelvärme. Häll i äggsmeten och vispa lätt tills smeten har "stannat sig" (stelnat något). OBS! Smeten skall forfarande vara lös.
  3. Skeda tillbaka stanningen i äggskalen. Toppa med en klick rom.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.