Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lövfrestelse

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jätte enkelt och jätte gott

Ingredienser

Instruktioner

Skär lövbiffen i strimlor. Skär löken i klyftor. Smält matfett i en stekpanna och bryn köttet tills det fått färg. Ta upp det och krydda med salt och peppar. Fräs löken till den är mjuk. Ta upp den. Fräs svampen till den fått fin färg. Krydda med salt och peppar. Blanda kött, lök och svamp i en ugnssäker form. Värm grädde, buljongtärningen och gelé en kastrull tills buljongtärningen och gelé är upplöst. Smaksätt med peppar och salt. Blanda ner potatismjöl, rör till sist ner osten. Häll blandningen över köttet. Gratinera i mitten av ugnen i 225 grader, ca 20 minuter. Servera gärna med pressad potatis.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.