Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandeläpplen

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God och enkel efterrätt! Glutenfri

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kör mandel och socker i mateberedare till ett mycket fint hack. Tillsätt smöret och kör till smulor, tillsätt äggen och kör några sekunder.
  2. Skala, halvera och kärna ur äpplena. Skär dem i tunna skivor och lägg ihop som halvor i smord form. Bred över mandelblandningen och grädda 25-30 minuter mitt i ugnen i 175 grader.
  3. Servera gärna med iskall punschgrädde eller vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.