Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matjesillstårta

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 4 timmar
Skriv ut

Perfekt till påsk buffen eller varför inte till midsommar

Ingredienser

Instruktioner

Smula brödet, smält matfettet och blanda med brödsmulorna. Platta ut blandningen i en rund form med löstagbar kant Finhacka lök och sill Blanda sill,l ök, gräddfil, kesella, smaka av med peppar och sillspad. Blötlägg gelantinblad i kallt vatten , tag upp dem och smält på svag värme, rör ner gelantinbladen i smeten. Häll smeten i formen, täck över med plastfolie och låt stelna i kylen i minst 3 timmar. Garnera med hackat ägg och gräslök

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.