Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min goda chili-sill

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Den här sillen är jag tvingad att ta med mig till varje högtid som kräver sill... Men så är den också väldigt god! Jag har två sillfavoriter, ska lägga ut den andra också så småningom.

Ingredienser

Instruktioner

Låt sillen rinna av, lägg den sedan i en vacker (ja det är nödvändigt!) skål. Blanda ihop resten av ingredienserna till en sås, men rör inte för häftigt då blir den för lös, och häll den över sillen. Låt den nu stå i kylskåpet, helst över natten, men minst 6 timmar. Garnera med finhackad gurka runt kanten och dillkvistar, servera med kokt färskpotatis och kokta ägg....njut!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.