Julgodis. De här godis-tryfflarna är verkligen försvinnande goda, de bara smälter i munnen. Vill ha fler och fler. Gör du dem på choklad med hög kakaohalt 70% så ska dom ju vara hälsosamma med. Min senast variant: 100 g Marabou Premium Apelsin 70% + 250 g mörk blockchoklad. Blev jättegott.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
När ska man tillsätta pepparmyntoljan?
Hej! Du blandar i pepparmyntsoljan efter smöret Har nu lagt in det i receptet. Tack för upplysningen.
Tror att jag just har hittat det perfekta receptet på mintchokladtryffel. Ska verkligen testas, kommer alldeles säkert finnas på julgodis-bordet nästa år :)
Jag vill verkligen testa det här receptet till jul, familjen uppskattar det säkert :D Men när man kyler ner, ställer man det bara i kylskåpet då? Och ska man lägga strössel eller dyl. ovanpå som bilden visar? :P
Hej det här lät supergott! Tänkte göra dem till jul. Hur länge ska det koka eller ska allt bara blandas i efter att grädden kokat upp och hällas i formarna?
Inte riktigt så goda som förväntat men helt ok. :) Hade kanske i för mycket pepparmyntolja.