Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjölkchokladsnittar

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Lätta att lyckas med och att tycka om!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Rör smöret mjukt med socker och sirap. Blanda mjöl, kakao, bakpulver, vaniljsocker och salt. Rör ner i smörblandningen. Arbeta ihop till en ganska lös deg.
  3. Dela degen i 3 bitar på ett mjölat bakbord. Forma bitarna till tunna rullar. Lägg med ordentligt avstånd på en bakpappersklädd plåt. Platta till rullarna lätt och strö över chokladen.
  4. Grädda i mitten av ugnen i 7-8 minuter. Kakorna kan fortfarande vara lite mjuka när man tar ut dem ur ugnen, de stelnar när de har svalnat. Låt längderna svalna i några minuter. Skär dem lite på snedden till 2-3 cm breda bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.