Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nektarinsalsa

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Nektariner är goda att blanda ner i en fruktig salsa som passar till grillat kött eller en kryddig lammkorv eller chorizo.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela nektarinerna i halvor, ta bort kärnorna och skär frukterna i små bitar. Hacka tomaterna. Kärna ur och finhacka chilin.
  2. Blanda alla ingredienser i en skål. Tillsätt vinäger, olivolja, honung, salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.