Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad entrecote med nektarinsalsa och chévrekräm

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

När man längtar efter en grillad biff passar detta recept med ovanligt frächa och goda tillbehör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Nektarinsalsa: Tärna nektariner och tomater. Strimla salladslök och chili. Rör ned det tillsammans med olivolja och limesaft Smaka av med salt.
  2. Chévrekräm: Mosa osten. Vispa creme fraiche så att den blir fast och blanda ner osten i den. Smaka av med rosmarin.
  3. Entrecote: Pensla entrecoteskivorna med olja Salta och peppra och grilla dem genast 2-4 min per sida.
  4. Servera med nektarinsalsa, chévrekräm och kokt färskpotatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kindborg 3 augusti 2009

    Mycket gott , kommer att lagas igen, dock kommer nektarinsalsan bytas ut , men väl värd att testa.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.