Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nötchokladbakelse

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Långpannetårta som man skär i bitar. Garnera med vispad grädde och aprikoser till påsk Eller med frukt och bär efter säsong

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°
  2. Mal nötterna. Vispa ägg och socker pösigt. Hacka chokladen grovt. Blanda choklad, nötter, mjöl och bakpulver och rör ner det i äggsmeten.
  3. Häll smeten i en bakpappersklädd långpanna 20x30cm.
  4. Grädda i ca 20 minuter.
  5. Stjälp upp kakan och låt den kallna.
  6. Skär den i bitar och garnera med vispgrädde och aprikoser till påsk eller frukt och bär efter säsong.
  7. Lycka till! Njut

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.