Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skriv ut

Vilken skillnad på smak när man kokar själv!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa bort eventuella kvistar och småskräp från påsen med nyponskal
  2. Blanda nyponskal med vattnet. Koka 3-4 minuter. Låt stå och dra i 5 minuter.
  3. Sila och söta efter smak med rårörsocker eller honung.
  4. Servera varmt eller kallt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • maria_wijk 17 oktober 2009

    Helt suveränt gott, högsta betyg.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.