Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Olivgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fläskfilégryta är populärt och lättlagat, här ger vi den en känsla av Medelhavet med lite oliver, timjan och god sås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskfilén i skivor.
  2. Skala och hacka löken.
  3. Salta och stek köttet i smör i en stekpanna. Tillsätt löken och låt den fräsa med. Rör ner rosmarin, vatten, crème fraiche och oliver. Låt koka på svag värme ca 2 min.
  4. Servera med klyftpotatis eller ris. Garnera gärna med färsk rosmarin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.