Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pärontryffel

 
Skriv ut

Chokladtryffel med päroncognac. Har inte provat detta receptet ännu. Går kanske lika bra med päronarom.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka chokladen. Koka upp grädden och häll i chokladen. Rör till en jämn smet.
  2. Lägg i smöret när chokladsmeten är ljummen och rör till en jämn smet. Smaksätt med päroncognacen.
  3. Kyl chokladsmeten en stund innan den rullas ut till små kulor och rullas i kakaopulver. Tryffeln förvaras i kyl men bör stå framme en stund i rumstemperatur innan man avnjuter den.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.