Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pannkakslasagne

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En rolig och mycket god variant på lasagne.

Ingredienser

Instruktioner

Grovhacka den avrunna spenaten och fräs den i lite smör. Fräs lök och bacon tillsätt färsen och bryn tills det har fått färg. Rör ner tomatpuré och salt och peppar och vatten. Sjud några minuter och smaka av med salt och peppar. Lägg ett lager pannkakor i en smord ungsform och bred över ca hälften av färsen, lägg på ett lager pannkakor och täck med resten av färsröran och spenaten och osten. Gratinera mitt i ugnen i 200 grader i ca 15 minuter. Servera gärna med grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.