Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Passionscheesecake

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

En krämig cheesecake med två lager fyllning och härliga passionsfruktskärnor att knapra på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen till 175 grader.
  2. Botten: Smält smöret, krossa kexen och blanda ihop. Tryck ut i en springform. Grädda i nedre delen av ugnen i ca. 7 minuter.
  3. Fyllning1: Gröp ur passionsfrukterna och stöt sönder kärnorna lite. Blanda ihop med äggen, sockret och philadelphiaosten. Bred ut över digestivekex-bottnen och grädda i nedre delen av ugnen ca. 30 minuter.
  4. Fyllning2: Blanda ihop crème fraichen, sockret och vaniljsockret, bred ut över passionsfruktsfyllningen och grädda mitt i ugnen ungefär 5 minuter.
  5. Garnera kakan med 4 urgröpta passionsfrukter och 1 msk socker

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.