Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Passionscheesecake

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Frisk och härlig cheesecake som gör succé när den serveras.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka samman ingredienserna till pajdegen för hand eller i matberedare. Tryck ut den i en form som är ca 24 cm i diameter med löstagbar kant. Låt degen gå upp en bit på kanten och nagga botten.
  2. Låt skalet vila 30 min i kyl eller 15 min i frys. Grädda i ugn vid 175 - 200° i 15-20 min. Låt svalna.
  3. Blanda samman fyllningen. Häll den i pajskalet. Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 min. Gröp ur passionsfruktsköttet. Blanda apelsinjuice, florsocker, citronsaft och fruktkött.
  4. Smält gelatinbladen på svag värme och vispa ner i blandningen. Bred gelén över kakan med en sked. Ställ kallt en stund.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.