Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta från Kreta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pasta när den är som godast, färsk med enkla, rena smaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna tomaterna fint och ställ åt sidan.
  2. Koka upp vatten och lite salt i en gryta och koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Slå pastan i durkslag och låt rinna av väl. Häll tillbaka den i grytan. Vänd ner oljan och blanda pastan väl med oljan.
  3. Tillsätt tomater, fetaost, oliver och färsk basilika och mal över peppar. Blanda försiktigt och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.