Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pincho med skagenröra

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Super god medelhavs baguette. Pincho = en munsbit med tandpetare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela baguetterna så att det blir 4 lika stora skivor. Hacka de blandade skaldjuren, till exempel räkor, krabba och musslor. Blanda skaldjuren med majonnäs, senap och riven pepparrot. Smaka av med citronjuice, tabasco, salt och nymalen svartpeppar.
  2. Dela de bakade, väl avrunna paprikahalvorna i fyra delar och fördela dem över brödet. Toppa med skaldjursröran. Fäst fyra oliver med en tandpetare på toppen av varje "Pincho". Strö över krassen och ringla lite olivolja över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.