Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pistagerutor

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Fresta med läckra chokladrutor till fikat. Godast, om du gör dem en dag i förväg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält chokladen. Låt svalna. Rör smör och socker poröst. Tillsätt ett ägg i taget under omrörning. Blanda mjöl, kakao och vaniljsocker. Hacka pistagenötterna grovt.
  3. Rör ner mjölblandningen, nötter och smält choklad i äggsmeten. Bed ut smeten i en bakpappersklädd liten långpanna ca 20x30 cm. Grädda mitt i ugnen 25-30 minuter. Låt stå till nästa dag. Skär i rutor. Sika ev lite florsocker över.
  4. Smält chokladen och dela jordgubbarna. Doppa dem i choklad och lägg på som garnering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.