Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pizzafisk

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God fisk med lite pizzasmak, brukar gå hem även hos de barn som i vanliga fall inte vill äta fisk

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225° C. Smörj en ugnsfast form och lägg i torskfilén i bitar. Skala, kärna och hacka äpple och lök och låt dem fräsa några minuter i en kastrull på låg värme. Häll i de krossade tomaterna och låt blandningen koka cirka 5 minuter. Krydda med salt, peppar och oregano och häll blandningen över torsken. Riv lite ost och strö över fisken. Sätt in fisken till osten fått ljusbrun färg, cirka 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.