Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Polkagrisparfait

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En härlig parfait för både stora och små.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggulorna tillsammans med florsockret så att det blir pösigt.
  2. Tillsätt större delen av de krossade polkagrisarna och rör om.
  3. Vispa grädden och rör ner den. Tillsätt eventuellt några droppar röd karamellfärg så att parfaiten blir mer färgstark.
  4. Häll upp smeten i en sockerkaksform. Låt den stå i frysen minst 4 timmar.
  5. Lägg upp parfaiten hel ur formen eller med sked i skålar.
  6. Garnera med resten av polkagriskrosset.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.