Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisfrestelser

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Potatishalvor med ansjovisfiléer och stenbitsrom. Passar som inledning på festen eller på buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tvätta potatisarna men behåll skalet.
  2. Koka dem mjuka i lättsaltat vatten.
  3. Ånga av potatisarna och låt dem svalna.
  4. Halvera dem och skär av en skiva i botten så halvorna står stadigt.
  5. Lägg ansjovisfilé eller rom och en liten klick créme fraiche på varje potatis och garnera med gräslök eller hackad dill.
  6. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.