Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisfrestelse

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott till biffar, köttbullar, köttfärslimpa m m. Den är även glutenfri och genom att välja annat alternativ till grädde/smör, blir den även laktosfri. En enkel och mycket god rätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär potatisen i klyftor. Lägg dessa i en smord, ugnsfast form.
  2. Skala och hacka löken och stek denna i en kastrull. När löken är gyllenbrun tillsätt oregano och ketchup och blanda lökblandningen med potatisen i formen.
  3. Häll över grädden, salta och peppra samt lägg smör i klickar på anrättningen.
  4. Grädda i ugnen på ca 200-225° i ca 40 min eller tills potatisen är mjuk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.