Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisragu

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Potatis och lök i snabblagad, enkel och mustig ragu...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär potatisen i tärningar. Skala och klyfta löken. Fräs löken i smör i en stor stekpanna några min.
  2. Rör ner potatis, grädde, salt, senap, pepparrot och dill. Låt allt koka ihop några min.
  3. Servera till stekt fläsk, stekt bacon eller fisk.
  4. Koka gärna mycket potatis på en gång. Praktiskt att ha i kylen till en snabb ragu eller till en varm eller kall potatissallad. Kokt potatis finns även på burk. Potatisen kan kokas i förväg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.