Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisragu med spenat och oliver

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Suveränt tillbehör!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär potatisen i tärningar. Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs de båda löksorterna i matfettet i en gryta några minuter.
  2. Tillsätt potatisen och häll över buljong och grädde. Låt puttra under lock tills potatisen är mjuk, ca 10 min.
  3. Halvtina och grovhacka spenaten. Krama ur vätskan och blanda ner spenaten i grytan. Smaka av med salt och peppar och strö över oliverna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.