Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lökpaj med ansjovis och oliver

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Min favoritpaj

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop ingredieserna till pajdegen, låt vila i kyl. Hacka löken, fräs i stekpanna tills den mjuknat. Låt kallna.
  2. Klä en pajform med pajdegen och förgrädda i ugn, 225 grader ca 10 minuter.
  3. Vispa ihop ägg, grädde, riven ost salt och peppar. Blanda i den frästa löken. Häll smeten i palskalet. Lägg på oliver och ansjovisfiléer.
  4. Grädda i ugn 200 grader ca 20 minuter.
  5. Serveras ljummen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lill-lindqvist 9 september 2008

    Hade med mig denna på stranden i sommar. Succe !

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.