Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Punschpralinglass med tillbehör

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Barnsligt enkel men vuxet god! Rör gärna i glassen under infrysningen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa vaniljvispen med elvisp tills den blivit porös. Grovhacka punschpralinerna och blanda ner dem i vaniljvispen. Ringla ner sirapen.
  2. Häll blandningen i en fin form. Täck över med plastfolie och ställ i frysen minst 4 timmar. Rör gärna i glassen efter halva tiden.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Aldorina 27 april 2013

    Mycket gott :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.