Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarbermazariner

 
  • Serverar: 24 portioner
  • Tid: 1 timme 45 minuter
Skriv ut

Härligt goda mazariner.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Arbeta ihop rumstempererat smör, socker, ägg och mjöl till en deg. Låt vila kallt i 1 timme.
  2. Kavla ut degen och ta ut rundlar som är lite större än formarna. Lägg degen i formarna och tryck till.
  3. Fyllning: Skala rabarbern och skiva den tunt. Riv mandelmassan och rör ihop den med rumstempererat smör. Tillsätt äggen ett i taget under vispning. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner i smeten. Häll smeten i formarna och fördela rabarbern ovanpå. Strö eventuellt på lite råsocker. Grädda i 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.