Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rättiksallad från Kazakstan

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Detta är en förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala rättikan och morötterna och riv dem i en skål och blanda. Skär paprikan i tärningar. Hacka lökarna och finhacka vitlöken. Hacka persiljan.
  2. Fräs paprikan, löken och vitlöken någon minut (för att göra smakerna mjukare). Låt grönsakerna svalna.
  3. Blanda alla ingredienser till dressingen.
  4. Arrangera grönsakerna snyggt på ett stort fat, strö över rättika och morotsblandning, rödlök, paprika och persilja.
  5. Häll dressingen över. Servera.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.