Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rensallad

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En ljuvligt god kall gegga som vi inte kan vara utan på julbordet! Passar perfekt till all övrig julmat!

Ingredienser

Instruktioner

Koka gröna ärtor lätt, spola av dom i kallt vatten, låt rinna av. Finhacka renköttet (eller hamburgeköttet). Finhacka löken. Blanda ihop allt med crème fraichen krydda med salt, peppar och hovmästarsåsen. Låt gärna dra 1 dygn. Mums! //Man kan även servera geggan i tunnbrödskorgar som en förrätt, lägg då ett salladsblad i botten//

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.