Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Renskavsrulle

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tycker du om renskav? Isåfall får du här en variant med tunnbröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg den frysta renskaven i en stekpanna med brynt smör.
  2. Dela det med gaffel så att det blir jämnt brynt. Krydda, häll över grädden och låt det småputtra tills nästan all grädden kokat in. Smaksätt med riven pepparrot.
  3. Värm tunnbrödet i ugn, 225 grader, en kort stund och lägg den varma renskavsröran över.
  4. Rulla ihop - börja vid spetsen - och lägg dem på ett fat med skarven nedåt. Servera dem genast med t.ex. tomat och gurka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.