Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risgrynspannacotta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Så gott till efterrätt nu i juldagarna. Servera i portionsformar, så var och en får sin egen efterrättsskål.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda gröt, florsocker, vaniljsocker och yoghurt. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter.
  2. Ta upp gelatinbladen och smält dem i en kastrull på svag värme. rör ihop 1 dl av gröten med gelatinbladen. Rör sedan ner i resten av gröten.
  3. Häll upp pannacottan i 4 vattensköljda portionsformar och låt stå kallt i 4 timmar. Lossa kanten med en kniv och stjälp upp.
  4. Blanda tinade hallon med florsocker och servera till pannacottan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.