Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Risstjärnor och rishjärtan

 
Skriv ut

Förvara dem svalt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryt chokladen i bitar. Lägg chokladbitarna i smör i en skål. Ställ skålen över en kastrull med sjudande vatten.
  2. Rör ner vårgårda riset när chokladen har smält. Häll upp och bred ut chokladsmeten på smörpapper eller bakplåtspapper.
  3. Låt smeten svalna en stund. (Stelna) Tag ur figurer med pepparkaksmått eller skär chokladplattan i bitar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.